Vedlikeholdsleder – Valdres

Hafslund E-CO er i en spennende fusjonsprosess med Eidsiva vannkraft. Fra 1. januar blir Valdres en del av kraftverksområdet Hallingdal og Valdres. Vi søker nå etter en engasjert og faglig dyktig leder for vedlikeholdsavdelingen i Valdres.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Teknisk fagskole eller tilsvarende
 • 3-5 års relevant erfaring fra drift og vedlikehold av vannkraftverk el.
 • Ledererfaring
 • Behersker Norsk skriftlig og muntlig, samt basiskunnskap i Engelsk
 • Førerkort i klasse B

Vi leter etter deg som:

 • er en tydelig leder med systematisk tilnærming og gjennomføringsevne
 • er kvalitetsbevisst med interesse for gode og kostnadseffektive løsninger
 • har yrkesstolthet, samt gode prioriterings– og samarbeidsevner
 • har god erfaring med IT verktøy innen vedlikehold
 • har en aktiv holdning til personlig sikkerhet (HMS-arbeid)

Arbeidsoppgaver:

 • planlegge og gjennomføre løpende vedlikehold i våre anlegg
 • delegere og fordele oppgaver
 • oppfølging og utvikling av avdelingen på 10-12 personer

Stillingen byr på varierte og interessante arbeidsoppgaver i et trivelig, uformelt og kompetansesterkt miljø. Vedlikeholdslederen vil ha bred tverrfaglig kontakt med andre ledere og selskapet forøvrig. Stillingen gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Nødvendig praktisk og teoretisk opplæring vil bli gitt etter behov. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingen vil rapportere til kraftverkssjef for Hallingdal og Valdres. Kontorsted vil være Faslefoss kraftverk i Valdres.

Vi tilbyr gode pensjons og forsikringsordninger. Lønn etter avtale. Før ansettelse vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk på aktuell kandidat.

Er dette interessant vil vi gjerne høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kraftverkssjef Hallingdal og Valdres – Stein Ove Helberg tlf 92 81 19 74
Senior HR rådgiver – Ulrikke Ytteborg, tlf 92 66 51 69

Søk stillingen

Søknadsfrist 5. januar 2020. 

E-CO Energi er Norges nest største kraftprodusent med kraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold. Selskapet eier, drifter og vedlikeholder vannkraftanlegg, leverer system- og balansetjenester til kraftsystemet og omsetter kraft i engrosmarkedet. Med en årlig middelproduksjon på ca. 13 TWh produserer E-CO Energi fornybar kraft tilsvarende energiforbruket til 650 000 husstander. E-CO Energi er en del av konsernet Hafslund E-CO.

Hafslund E-CO er Norges største integrerte kraftkonsern, og har en visjon om å skape en fornybar og fullelektrisk fremtid. Gjennom produksjon av fornybar kraft og innovativt arbeid for å øke elektrifiseringstakten i Norge, bidrar Hafslund E-CO til et renere miljø lokalt og et bedre globalt klima. Konsernets kjernevirksomhet skjer i datterselskapene E-CO Energi og Hafslund Nett. I tillegg jobber forretningsområdet, Ny Energi, med innovasjon og forretningsutvikling for å skape fremtidens elektrifiseringsløsninger. Hafslund E-CO er heleid av Oslo kommune, og har om lag 600 ansatte. Konsernets hovedkontor ligger på Skøyen i Oslo.

Hafslund E-CO har en klar vekststrategi som sier at konsernet skal vokse både organisk og gjennom konsolidering. Det ble nylig besluttet at Hafslund E-CO og Eidsiva Energi skal slå seg sammen og skape to enda større, og sterkere, miljøer innenfor kraftproduksjon og nettvirksomhet. Etter sammenslåingen vil virksomhetene ha ca 900 000 nettkunder og en årlig kraftproduksjon på mer enn 17 TWh.

Skriv ut