Ledige stillinger

Hafslund E-CO sitt strategiske hovedmål er å være Norges fremste fornybarprodusent. For å nå målet er digitalisering og verdiskapning basert på datatilgjengelighet og analyse definert som en av de viktigste suksessfaktorene. Produksjonsselskapet skal bli Norges ledende vannkraftmiljø i å implementere digitale prosesser og verktøy for å utnytte potensiale av innsamlede data. Til å etablere og lede en innovativ og smidig digitaliseringsorganisasjon søker vi nå:

Leder applikasjonsutvikling og dataanalyse

Er du en leder med engasjement for dokumentforvaltning og digitalisering? Da har vi stillingen for deg. Nå søker vi etter:

Leder arkiv og dokumentasjonsstrategi

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter å styrke staben med dyktige og interesserte medarbeidere. Her kan du sende inn en generell søknad. Alle som søker blir vurdert og får tilbakemelding.

E-CO Energi er et av Norges ledende energikonsern med datterselskaper og eierandeler i andre energiselskaper. E-CO Energi, som er en del av Hafslund E-CO konsernet, eier og forvalter kraftverk over hele Sør-Norge og er landets nest største kraftprodusent. Selskapet har eierandeler i Oppland Energi, Vinstra kraftselskap, Opplandskraft, Embretsfosskraftverkene og NGK Utbygging.

Vi har avdelinger i Oslo, Hol, Gol, Aurland og Østfold. Arbeidsoppgavene er varierte og interessante og spenner over mange fagfelt. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send inn generell søknad og CV på e-post: jobb@e-co.no

Skriv ut