Ledige stillinger

Digitalisering er et strategisk fokusområde for E-CO Energi og målet er å være Norges ledende vannkraftmiljø i å implementere digitale prosesser og verktøy for å utnytte potensiale av innsamlede data. Til å bidra i dette arbeidet søker vi etter:

E-CO Energi er i en spennende vekst- og utviklingsperiode. Vi ønsker å styrke teamet vårt innen krafthandel og søker en dyktig porteføljeforvalter. Vi har store ambisjoner innenfor handelsmiljøet og kraftdisponering, og har som mål om å ta i bruk nye systemer, modeller og ny teknologi for å være i front.

Ledige stillinger E-Co

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter å styrke staben med dyktige og interesserte medarbeidere. Her kan du sende inn en generell søknad. Alle som søker blir vurdert og får tilbakemelding.

E-CO Energi er et av Norges ledende energikonsern med datterselskaper og eierandeler i andre energiselskaper. E-CO Energi, som er en del av Hafslund E-CO konsernet, eier og forvalter kraftverk over hele Sør-Norge og er landets nest største kraftprodusent. Selskapet har eierandeler i Oppland Energi, Vinstra kraftselskap, Opplandskraft, Embretsfosskraftverkene og NGK Utbygging.

Vi har avdelinger i Oslo, Hol, Gol, Aurland og Østfold. Arbeidsoppgavene er varierte og interessante og spenner over mange fagfelt. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send inn generell søknad og CV på e-post: jobb@e-co.no

Eller per post:
E-CO Energi
Postboks 1050 Sentrum
0104 Oslo

Skriv ut