E-CO Energis ledelse

 


Alf Inge Berget (f. 1960)
Konserndirektør produksjon og administrerende direktør i E-CO Energi
Berget kommer fra stillingen som produksjonsdirektør i E-CO Energi AS, en stilling han har hatt siden 2008. Før det var han administrerende direktør for Eltel Networks i Norge. Han har tidligere vært ansatt i Hafslund-konsernet som administrerende direktør i Hafslund Fakturaservice og innehar bred erfaring fra ulike lederstillinger innen energibransjen. Berget er utdannet elektroingeniør fra Oslo Ingeniørhøyskole med tilleggsutdannelse innen bedriftsøkonomi og har i tillegg en mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI.


Morten J. Hansen (f. 1965)
Økonomidirektør
Hansen har vært økonomidirektør/CFO i E-CO Energi fra januar 2018. Han var økonomidirektør i Hafslund ASA fra 1997 til 2016 og ble en del av E-CO fra høsten 2017 gjennom kjøpet av Hafslund Produksjon. Før han startet i Hafslund var han revisor i Deloitte. Han er utdannet statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole.


Celine Setsaas (f. 1975)
Direktør for jus og kommunikasjon
Setsaas kommer fra stillingen som konstituert direktør for strategi og kommunikasjon. Hun startet i E-CO i august 2012 og har hatt ulike stillinger i selskapet. Hun er utdannet Cand. Jur. fra Universitetet i Oslo og University of Edinburgh. Hun har tidligere jobbet i Miljøverndepartementet og hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus.


Hanne Baklien (f. 1971)
Direktør for HR og HMS
Baklien kommer fra stillingen som konstituert HR-direktør. Hun startet i E-CO i mai 2013 og har tidligere jobbet i Accenture, Siemens, EDB og EVRY. Hun er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har tilleggsutdannelse innen HR og psykologi.


Vidar Hansen (f. 1961)
Konstituert direktør for energidisponering
Hansen kommer fra stillingen som avdelingsleder for markedsoperasjoner. Han startet i Oslo Lysverker i 1986 og har hatt en rekke funksjoner i selskapet siden. Han er utdannet sivilingeniør Elkraftteknikk fra NTH.


Egil Skøien (f. 1958)
Direktør for eierskapsstyring
Skøien kommer fra stillingen som prosjektdirektør ved forretningsområdet produksjon. Han startet i Oslo Lysverker i 1990 og har hatt en rekke funksjoner i selskapet siden. Han er utdannet Siviløkonom med fordypning i finans, ved Handelshøyskolen i Gøteborg. Skøien er i dag daglig leder i følgende selskaper: Oppland Energi AS, Opplandskraft DA, Øvre Otta DA, Nedre Otta DA, Hafslund Produksjon Holding AS, Hafslund Produksjon AS og Sarp Kraftstasjon AS

Johan Christian Hovland (f. 1964)
Kraftverksdirektør
Hovland kommer fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Hafslund AS. Han startet i Hafslund ASA i 2012. Han har tidligere jobbet i Nærings- og energidepartementet, Prosessindustriens Landsforening, Elkem Energi, Elkem AS og Orkla ASA. Han har vært styreleder i Elkem Saudefaldene og var prosjektansvarlig for Saudautbyggingen. Hovland er utdannet siviløkonom NHH og har grunnfag psykologi UiO.


Halvor Kristian Halvorsen (f. 1965)
Direktør for vassdrag og utbygging
Halvorsen startet i E-CO i 2007 og har flere ulike stillinger innen strategi, M&A og eierskap. Han er daglig leder i FHR og Mork kraftverk AS. Han har tidligere jobbet i Asplan Viak og NVE. Han er utdannet bygningsingeniør NTH 1989 og har tilleggsutdannelse EMBA NHH.

Ingvild Bakken
Ingvild Bakken (f. 1976)
Direktør for digitalisering og utvikling
Bakken startet i E-CO i 2019. Hun har tidligere jobbet i Aker Solutions der hun har ledet komplekse digitale utviklings- og leveranseprosjekter mot olje og gass. Fra 2017 har hun ledet R&D-området i Aker. Hun startet sin karriere i Accenture innen IT-utviklingsprosjekter, og har også jobbet med prosess- og produksjonsoptimalisering i legemiddelindustrien i Danmark. Hun har en master i kjemi fra NTNU i 2000, med utveksling til Berkeley og Praha.

Skriv ut