Alle til pumpene på E-COs stand på Zerokonferansen

Det ble mange heftige dueller i pumpekonkurransen på E-CO Energis stand på Zerokonferansen. Det hele ble kronet med besøk av kronprinsparet, som duellerte mot hverandre.

E-COs stand var blant de mest besøkte på Zeroexpo, som er messedelen av Zerokonferansen. Vi hadde med oss vannkraftmodellen der to og to kan konkurrere om å pumpe mest mulig vann opp i et vannbasseng. Når man er ferdig å pumpe, produseres det størm av vannet man har pumpet, og den som produserer mest strøm, vinner.

Det var mange heftige dueller, blant annet WWF-leder Nina Jensen mot Zero-leder Marius Holm, AUF-leder Mani Hussaini mot en fra solenergiselskapet Fusen og ikke minst kronprinsparets duell.

Vi var så heldige å få besøk av H.K.H. Kronprinsessen og H.K.H. Kronprinsen på standen med et stort sikkerhetsoppbud og media på slep. Etter en kort introduksjon fikk de også testet vannkraftmodellen. Se video fra kronprinsparets duell: https://www.facebook.com/ecoenergi/videos/

E-CO har samarbeidet med Zero i flere år, og i år også om Zerokonferansen.

Zero-leder Marius Holm og WWF-leder Nina Jensen følger spent med på resultatet etter at pumpingen er unnagjort.

NRKs Iselin Fjeld og Milana Knezevic konkurrerer mens Peggy Liu, leder av Joint U.S. China Cooperation on Clean Energy og Bård Bergfald, leder av Bergfald Miljørådgivere, observerer.

AUF-leder Mani Hussaini venter spent på hvordan duellen mot Aria i solenergiselskapet Fusen gikk.

Skriv ut