På norsk / In English

E-CO Energi AS
Besøksadresse:
C. J. Hambros plass 2C, Oslo
E-post: energi@e-co.no

Post- og fakturaadresse:
E-CO Energi AS
Postboks 1050 Sentrum
0104 OSLO
Tlf: 24 11 65 00

Kontoradresser

 

E-CO i sosiale medier:

 

Positiv investeringsbeslutning for Tolga kraftverk

Styrene i E-CO Energi og de andre eierne i Opplandskraft har vedtatt å investere 900 millioner kroner til utbygging av Tolga kraftverk i Tolga kommune. Kraftverket vil gi 205 GWh ny kraft, som tilsvarer forbruket til vel 10 000 husstander.


Endelig revisjonsdokument Uste- og Hallingdalsvassdraget

E-CO Energi har på vegne av Foreningen til Hallingdalsvassdragets regulering (FHR) levert endelig revisjonsdokument. Revisjonsdokumentet er utarbeidet i samarbeid med kommunene i Hallingdal. Dokumentet er nå på høring med frist 15. september 2018.


Hanne Baklien er konstituert som HR-direktør i E-CO Energi

Hanne Baklien er med virkning fra 15. mai 2018 konstituert som HR-direktør i E-CO Energi AS. Hun overtar etter Torill Berdal som har valgt å gå av med AFP.

Ta vare på det norske forspranget

2017 var et innholdsrikt år for E-CO Energi. Vi kjøpte Hafslunds vannkraftproduksjon, og økte med det produksjonskapasiteten med 30 prosent, og vi markerte selskapets 125-års jubileum. Vi benyttet jubileet til å se fremover og arrangerte derfor dialogkonferansen Generator 2017, der vi belyste hvordan Norge kan beholde det fortrinnet vannkraften gir oss også i fremtiden.Vamma 12

E-CO utvider Vamma kraftverk, Nord-Europas største elvekraftverk, med en ny kraftstasjon. 

Reis fornybart – ta toget

Så godt som alle tog i Norge går på fornybar, utslippsfri elektrisitet. E-CO Energi bruker bare 18 dager på å produsere nok ren energi til å drive alle tog i Norge - i et helt år.

MILJØRAPPORT 2017

Last ned E-CO Energis miljørapport for 2017.