På norsk / In English

E-CO Energi AS
Besøksadresse:
C. J. Hambros plass 2C, Oslo
E-post: energi@e-co.no

Post- og fakturaadresse:
E-CO Energi AS
Postboks 1050 Sentrum
0104 OSLO
Tlf: 24 11 65 00

Kontoradresser

 

E-CO i sosiale medier:

 

E-CO støtter

E-COs sponsorvirksomhet skal underbygge konsernets profil og bidra til at konsernet når de overordnede strategiske mål. Sponsoravtaler er et ledd i konsernets totalkommunikasjon og benyttes til profilering og relasjonsbygging overfor eksterne målgrupper. Sponsor-engasjement skal også ha som siktemål å bygge identitet og felleskap internt i konsernet. Sponsoratet skal være anerkjent i aktuelle målgrupper og det skal ha en naturlig link til E-CO.

 

Samarbeidspartnere

Vi støtter Røde Kors
Samarbeidsavtalen går over tre år og støtten går til arbeidet med prosjektet Vann for livet og Hjelpekorpset. Les mer

 

E-CO støtter Norsk Luftambulanse økonomisk og bidrar til å styrke kompetansen hos uttrykningsetatene i Hallingdal. Les mer

E-CO støtter miljøstiftelsen Zeros arbeid.

Zero Emission Resource Organisation (ZERO) er en uavhengig, ideell stiftelse som jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene og for å møte verdens voksende energietterspørsel uten å skade miljøet.

 

 
Lokale idrettslag, -arrangementer og -talenter

Vi støtter lokale idrettslag i de lokalmiljøer der vi er representert:

Vi støtter også lokale arrangement som E-CO Alpincup (Gol og Hemsedal), Kraftfestivalen i Askim, Smaalenene Cup, Aurlandsmarknaden og E-CO Rimstigen Opp.

I tillegg støtter vi utvalgte talentfulle idrettsutøvere fra lokalmiljøene der vi er representert. For tiden støtter vi Katrine Seim (langrenn), Anne Marthe Moen Løvstuen (langrenn), Emil Intelhus Brøto (langrenn), Selma Øen Li (taekwondo), Sondre Juven (friidrett), Gustav Rosberg Vøllo (alpint) og Jørgen Johan Sæves (skøyter).

Hallingdal Fotballklubb

 

 

 

 

 

 

Enkelte foreninger og prosjekter

I tillegg støtter vi Aurlandsdalens venner, Villfiskfestivalen, Hallingfisk og Den Norske Folkemusikkveka.