På norsk / In English

E-CO Energi AS
Besøksadresse:
C. J. Hambros plass 2C, Oslo
E-post: energi@e-co.no

Post- og fakturaadresse:
E-CO Energi AS
Postboks 1050 Sentrum
0104 OSLO
Tlf: 24 11 65 00

Kontoradresser

 

E-CO i sosiale medier:

 

Styret i E-CO Energi Holding AS

 

Kontakt ved styresekretær:
Celine Setsaas
Mobil: 99 62 16 99
Telefon: 24 11 65 39
E-post:  celine.setsaas@e-co.no
   
Celine Setsaas


Anne Carine Tanum (styreleder) 

Anne Carine Tanum ble oppnevnt til styreleder i 2015. Tanum er utdannet cand. jur. Hun har bred erfaring fra norsk næringsliv gjennom både arbeidsforhold og styreverv. Hun sitter i flere styrer i norsk næringsliv og er bl.a. styreleder i DNB og DNB Bank.

 

 

Mari Thjømøe

Mari Thjømøe ble oppnevnt i E-COs styre i 2013. Thjømøe er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, er autorisert finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole og har gjennomført London Business Schools Senior Executive program. Hun er selvstendig næringsdrivende.

Bård Vegar Solhjell

Bård Vegar Solhjell ble oppnevnt til E-COs styre i 2017. Solhjell har hatt en rekke politiske verv. Han var i to perioder statsråd i Jens Stoltenbergs andre regjering, og var stortingsrepresentant for Akershus fra 2009 til 2017. Solhjell er utdannet statsviter ved Universitetet i Oslo.

 


Gabriel Smith

Gabriel Smith ble oppnevnt til E–COs styre i 2016. Smith har en bachelor i økonomi fra Dartmouth College og en MBA fra Amos Tuck School i USA. Han har tidligere erfaring fra bank, ledet et teknisk handelsfirma og vært CEO i Tinfos-konsernet i 17 år. Han har bred styreerfaring fra private og børsnoterte virksomheter.


Helge Skudal
 

Helge Skudal kom inn i E-COs styre i 2006. Skudal er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, men har også gått på Statens Forvaltningshøyskole. Helge Skudal har vært medlem av en rekke styrer innen kraftsektoren. Han driver i dag egen rådgivningsvirksomhet.

 

Arvid Amundsen (ansattes representant)

Arvid Amundsen har vært ansatt i E-CO siden 1987. Amundsen har vært de ansattes representant i E-COs styre fra 2016. Han har også tidligere sittet i styret. Han jobber som bygningsarbeider og er tilknyttet vedlikeholdsavdelingen i Hallingdal.


Ola Tore Eggen (ansattes representant)

Ola Tore Eggen ble ansatt i selskapet i 2006. Eggen har vært ansattes representant i styret siden 2016. Han er utdannet ingeniør og jobber som fagansvarlig IKT i Hallingdal.