På norsk / In English

E-CO Energi AS
Besøksadresse:
C. J. Hambros plass 2C, Oslo
E-post: energi@e-co.no

Post- og fakturaadresse:
E-CO Energi AS
Postboks 1050 Sentrum
0104 OSLO
Tlf: 24 11 65 00

Kontoradresser

 

E-CO i sosiale medier:

 

Mange muligheter i norsk vannkraft

I energibransjen finnes det mange jobbmuligheter med spennende arbeidsoppgaver og utfordringer. En energifaglig utdanning gir deg muligheter til å spille en viktig rolle i å løse klimautfordringen. Det vil gi deg en jobb du kan være stolt av.

Les om noen av dem som har tatt en slik utdannelse og som jobber i E-CO Energi.

 

Handyman uten høydeskrekk

Om man er praktisk anlagt, glad i naturen og trives i klatresele, kan en jobb som vedlikeholdsarbeider i E-CO Energi være midt i blinken.


Trainee i E-CO

E-CO Energi, EB Kraftproduksjon, Akershus kraft og Østfold Energi har gått sammen med konsulentselskapet Sweco Norge om å opprette en trainee-stilling innen vannkraft. En nyutdannet sivilingeniør fra Energi og miljø på NTNU sikres med dette både et tungt faglig miljø i konsulentselskapet og spennende erfaring i konkrete praktiske jobber hos kraftselskapene.


EINAR HOFF

Alle økonomer snakker om markedskrysset. De færreste har sett et. Bortsett fra Einar Hoff (30) og de andre heldige i kraftbransjen.Hva er en god utdannelse?

http://www.e-co.no/admin/filestore/Totovering-folder.gif

Er det en utdannelse som gir deg tilgang til et interessant arbeidsmarked? Som gjør at du kan spille en viktig rolle i forhold til å løse klimautfordringene? En utdannelse du kan være stolt av?

Velger du en relevant utdannelse, kan du få jobb i en framtidsrettet bransje med mange muligheter – og dessuten bidra til en sunnere klode.

Hvordan det er å jobbe i E-CO


 

Se filmer av hvordan det er å jobbe som ingeniør eller fagarbeider i E-CO Energi.

Følg oss på Facebook!

 

 

Følg E-CO Energi på Facebook!

 

Via tidslinjen på Facebook kan du blant se hendelser i E-COs over 125 årige historie.