På norsk / In English

E-CO Energi AS
Besøksadresse:
C. J. Hambros plass 2C, Oslo
E-post: energi@e-co.no

Post- og fakturaadresse:
E-CO Energi AS
Postboks 1050 Sentrum
0104 OSLO
Tlf: 24 11 65 00

Kontoradresser

 

E-CO i sosiale medier:

 

Produksjonsplanleggere - Oslo

Vi søker nå etter produksjonsplanleggere til energidisponeringsenheten. E-CO Energi er i en spennende vekst- og utviklingsperiode. Selskapet har et ledende kompetansemiljø innen energidisponering og avdelingen har 20 medarbeidere. Som produksjonsplanlegger vil du være en del av et engasjert, tverrfaglig team innen et av selskapets satsningsområder.


Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter å styrke staben med dyktige og interesserte medarbeidere. Her kan du sende inn en generell søknad. Alle som søker blir vurdert og får tilbakemelding.

E-CO Energi er et av Norges ledende energikonsern med datterselskaper og eierandeler i andre energiselskaper. E-CO eier og forvalter kraftverk over hele Sør-Norge og er landets nest største kraftprodusent. Konsernet har eierandeler i Oppland Energi, Vinstra kraftselskap, Opplandskraft og Embretsfosskraftverkene.

Vi har avdelinger i Oslo, Hol, Gol, Aurland og Askim. Arbeidsoppgavene er varierte og interessante og spenner over mange fagfelt. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send inn generell søknad og CV på e-post: jobb@e-co.no

Eller per post:
E-CO Energi as
Postboks 1050 Sentrum
0104 Oslo


Hva er en god utdannelse?

http://www.e-co.no/admin/filestore/Totovering-folder.gif

Er det en utdannelse som gir deg tilgang til et interessant arbeidsmarked? Som gjør at du kan spille en viktig rolle i forhold til å løse klimautfordringene? En utdannelse du kan være stolt av?

Velger du en relevant utdannelse, kan du få jobb i en framtidsrettet bransje med mange muligheter – og dessuten bidra til en sunnere klode.

DETTE JOBBER VI MED

Les om noen av dem som har tatt en energifaglig utdannelse og som jobber i E-CO Energi.

Hvordan det er å jobbe i E-CO


 

Se filmer av hvordan det er å jobbe som ingeniør eller fagarbeider i E-CO Energi.