E-CO støtter idretten i Hallingdal

07.06.07

PM 06/07
E-CO har inngått nye sponsoravtaler med idrettslag og enkeltutøvere i Hallingdal. E-CO ønsker å være tilstede i lokalmiljøet også når det gjelder idretten. E-CO har derfor fornyet sponsoravtalen med idrettslagene Nesbyen, Hemsedal, Gol og Hol. I tillegg er det inngått nye avtaler med Ål og Torpo idrettslag.

Oslo, 7. juni 2007
Pressemelding 06/07

Av lokale arrangementer har E-CO i flere år støttet sykkelløpet Hallingrittet og i januar 2007 støttet vi for første gang E-CO Alpincup.

 

- E-CO er en stor kraftprodusent som skaper store verdier lokalt. Vi synes det er viktig å gi støtte til kultur, idrettslag, enkeltutøvere og arrangementer som er med på å sette Hallingdal på kartet, sier direktør for informasjon og samfunnskontakt Per-Arne Torbjørnsdal.

 

E-CO satser også på de to unge, talentfulle hallingene Christoffer Fagerli Rukke og Per Magnus Arjun Solli som det siste året har gjort lynkarriere innen sine idretter skøyter og sprint. E-CO har inngått en personlig avtale med Christoffer Fagerli Rukke fra Hol som strekker seg over to år. Avtalen inkluderer blant annet profilering av merkenavnet E-CO på konkurranse- og treningstøy. Per Magnus Arjun Solli, som representerer Nesbyen idrettslag, men bosatt på Hovet, er en enkeltutøver som imponerer på friidrettsbanen – det til tross for ung alder. 16-åringen har allerede satt mange rekorder og er per i dag Hallingdals raskeste 200-meterløper! Arjun har mottatt et reisestipend fra E-CO, slik at han kan delta på flere konkurranser i og utenfor Norge.

 

Når E-CO inngår sponsoravtaler er det et ledd i konsernets totalkommunikasjon. Sponsoratene benyttes til profilering og relasjonsbygging overfor eksterne målgrupper. De skal være anerkjent i aktuelle målgrupper og det skal ha en naturlig link til E-CO. For mer informasjon om våre sponsorater, se www.e-co.no

Kontaktpersoner:Per-Arne Torbjørnsdal

Direktør for informasjon og samfunnskontakt

24 11 69 20 / 916 08 196

Guri Vethe

Informasjonsrådgiver

24 11 69 16 / 957 45 535