Bygg Reis Deg overtar Enøk-senteret Oslo

08.04.03

E-CO Partner as og Bygg Reis Deg AS har inngått en avtale om flytting av utstillingen av enøk-produkter fra lokalene på Solli plass til Bygg Reis Deg, infosenteret i Haakon VIIs gate 5.

Oslo
Dato: 08.04.2003
Nummer: 03/03
 

Avtalen som er inngått medfører at Bygg Reis Deg overtar rettighetene til konseptet ?Enøkutstillingen i Oslo / Enøksenteret i Oslo?. Rettig­hetene inkluderer navn, logo, profil etc som er naturlig for å videreføre de verdier som er skapt gjennom mange års enøkvirksomhet i Oslo.

 

Totalt har 70 000 private og profesjonelle energibrukere vært innom den populære utstillingen siden åpningen i 1997.

 

- Av dagens ca. 70 utstillere regner vi med at de fleste blir med til de nye lokalene, sier Halvard Gavelstad, adm. direktør for Bygg Reis Deg. Han ser frem til å kunne tilby de besøkende denne permanente temautstillingen om energisparing/ -omlegging. Den flyttede utstillingen åpner i mai 2003.

 

I tillegg til utstilling er Enøk-senteret Oslo kjent for å ha drevet både informasjons- rådgivningstjenester på et høyt faglig nivå.

 

- Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra kunder som setter pris på uavhengig rådgivning tilpasset deres problemstillinger, sier Per Morten Torvildsen, adm. direktør i E-CO Partner. Som en del av avtalen skal E-CO Partner være eksklusiv kompetansepartner for alle energispørsmål, og ivareta en rådgivningstjeneste fra de nye lokalene.

 

Bygg Reis Deg og E-CO Partner ønsker både utstillere og private og profesjonelle besøkende velkommen i den nye utstillingen!

 

 

 

Kontaktpersoner:
Halvard Gavelstad
Bygg Reis Deg AS
23 11 44 28 / 92 66 40 92
hga@byggtjeneste.no

 

Per Morten Torvildsen
Konst. adm. direktør E-CO Partner as
23 12 80 05 / 911 74 030
permorten.torvildsen@e-co.no