E-CO støtter NM allround på skøyter

15.10.08

Pressemelding 09/08

E-CO har inngått avtale med skøytegruppa i Gol IL og er deres hovedsponsor for NM allround på skøyter, som arrangeres på Glitre stadion 20.- 21. desember 2008.

Gjennom mange år har skøyteinteressen i Hallingdal vært stabil og flere løpere fra distriktet har konkurrert og fortsatt konkurrer på høyt nivå. Rekruttering til sporten er god, og skøytegruppa i Gol IL registrerer nå en økende interesse fra yngre aldersgrupper.

 

– Det er flott at forbundet velger Gol og Hallingdal som skøytearena denne gang, sier Per-Helge Myklebust i skøytegruppas NM-komité.

 

Han mener et slikt arrangement betyr mye for Gol IL som arrangør – både rent økonomisk, sportslig og for utvikling av organisasjonen. NM på Gol er et viktig arrangement for videre satsing og rekruttering til sporten i Hallingdal!

 

- Skøytegruppa har i søknaden til skøyteforbundet for å bli tildelt årets NM allround lagt vekt på at det er riktig for norsk skøytesport å legge et slikt stevne til Hallingdal nå. Det er derfor også gledelig at en nasjonal og regional viktig aktør som E-CO er med på NM- laget. For skøytegruppa betyr avtalen med E-CO at vi har en erfaren medspiller som også kjenner skøytesporten. Avtalen gir et godt økonomisk fundament for arrangøren, sier Myklebust.

 

– Skøyteinteressen i E-CO har alltid vært stor og vi er glade for at vi får være støttespiller for et arrangement som kan bidra til rekrutteringen av nye løpere i Hallingdal, sier Per-Arne Torbjørnsdal, direktør for informasjon og samfunnskontakt.

 

E-CO støtter lag, utøvere og arrangementer i de regioner selskapet har virksomhet. For mer informasjon om E-COs sponsorvirksomhet, se www.e-co.no/sponsing.

Kontaktpersoner:

Per-Arne Torbjørnsdal

Direktør for informasjon og samfunnskontakt

Tlf. 24 11 69 20, mob. 916 08 196,

Guri Vethe

Informasjonsrådgiver

Tlf. 24 11 69 16, mob. 957 45 535

guri.vethe@e-co.no

Per-Helge Myklebust

Leder av NM-komitéen på Gol

Mob. 959 803 25